• Raadhuisstraat 7A | 4701PK Roosendaal
 • Telefoon: (+31) 0 165 393965
 • Ma - Za: 9:00 - 17:30
 • Zo: Gesloten

Laurien Hermsen

Openingstijden

 • Ma – Vrij
  9.00 – 17.00
 • Zaterdag
  9.00 – 17.00
 • Zondag
  gesloten

Laurien heeft door haar jarenlange ervaring in het onderwijs veel kennis opgedaan in het werken met kinderen en jongeren, ieder met zijn of haar emotionele en sociale uitdaging. Deze kennis en ervaring gebruikt ze om kinderen, jongeren en hun ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden.
Als kindercoach heeft Laurien verschillende methodieken en materialen in huis. Ze kijkt wat er aansluit bij uw kind en vervolgens gaat ze op een speelse en creatieve manier starten.

Als energetisch kindercoach kijkt ze naar het hele kind; dus niet alleen het denken, maar juist het voelen van het lichaam krijgt veel aandacht tijdens de coaching. Veel kinderen en jongeren zitten erg in hun hoofd en weten niet meer hoe ze signalen kunnen herkennen in hun lichaam. Laurien geeft uw kind handvatten hoe om te gaan met faalangst, onzekerheid, stress en vermoeidheid. Indien gewenst en passend, combineert ze de coaching met energetische behandelingen.

Kindercoaching gaat over bewustwording en het oefenen van nieuw gedrag waardoor kinderen weer in zichzelf gaan geloven en succes gaan ervaren. Het is laagdrempelig en werkt oplossingsgericht. Energetische behandelingen vormen hierop een waardevolle aanvulling en zijn erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen (mentaal, emotioneel, lichamelijk).
Om het kind de veiligheid te bieden zich vrij te uiten, werkt Laurien bij voorkeur alleen met uw kind. U wordt na afloop van elke sessie door Laurien bijgepraat over het proces en u krijgt handvatten en/of opdrachten mee voor thuis.

Laurien is aangesloten bij Adiona, de beroepsvereniging voor kindercoaches en kinderyogadocenten.

DisciplineEnergetisch Kindercoaching
DiplomaEnergetisch kinder- en jongerencoach, EFT coach (Emotional Freedom Techniques)
Remedial teacher, Leerkracht in het speciaal onderwijs & Beelcoach
Registratie/beroepsvereniging

 • Adiona (Beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten)
VergoedingKindercoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar is
eventueel aftrekbaar van de belasting.